PACZULI, 5 ML BIO - DEMETER, POGOSTEMON PATCHOULI - Indonezja

Nowy produkt

Olejek Paczulowy - wykorzystuje się przede wszystkim, ze względu na silne właściwości bakterio i grzybobójcze, szczególnie przydatne przy różnych schorzeniach skóry. Zapobiega zatrzymywaniu płynów w organizmie, dlatego wykorzystywany w mieszankach na cellulit. Ma także działanie: kojące i łagodnie pobudzające.

Więcej szczegółów

44,00 zł brutto

Olejek paczulowy - wykorzystuje się przede wszystkim, ze względu na silne właściwości bakterio i grzybobójcze, szczególnie przydatne przy różnych schorzeniach skóry. Zapobiega zatrzymywaniu płynów w organizmie, dlatego wykorzystywany w mieszankach przeciwko cellulit. Ma także działanie: kojące i łagodnie pobudzające. Działa immunologicznie. 
Zastosowania:

inhalacja (w postaci dyfuzowania) - stany lękowe, depresje, odstraszanie owadów;
kompresy - stany zapalne skóry, egzemy, grzybice, trądzik, łupież, ropiejące rany i skaleczenia;
kąpiel -cellulit, stany lękowe, depresje, stany zapalne skóry, egzemy, grzybice, trądzik, łupież, ropiejące rany i skaleczenia;
masaż -cellulit, schorzenia dróg moczowych, stany lękowe, depresje;
Do pielęgnacji jako kosmetyk, tylko rozcieńczony, np. 8-10 kropli w 50 ml oleju migdałowego do masażu aromaterapeutycznego.
Do nabycia także kamień zapachowy w  zamykanym ozdobnym puzderku. Wystarczą 3 - 4 krople ulubionego olejku na kamień, aby korzystać z leczniczej siły przez długi czas, wszędzie gdzie potrzebujesz: w biurze, w domu lub samochodzie. 
Bezpieczeństwo stosowania: Materiały na stronie służą do celów informacyjnych i nie mają na celu zastąpić diagnozy i leczenia przez wykwalifikowanego lekarza. Żadna z treści nie może być kopiowana, przesyłana, publikowana lub rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie, bez pisemnej zgody. 

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

30 innych produktów w tej samej kategorii: